Hosting

Våre WordPress-hostingplaner inkluderer oppsett, automatiserte oppdateringer og sikkerhetskopieringer og 99,99% oppetid i nettverket uten båndbreddebegrensninger. Bruk hvilket som helst WordPress-tema eller plugin du ønsker.

Liten

Kr100/mnd

Eks mva

Installasjon
10GB Diskplass
Ukentlig backup
SSL Sertifikat

Medium

Kr250/mnd

Eks mva

Installasjon
30GB Diskplass
Daglig backup
SSL Sertifikat

Stor

Kr500/mnd

Eks mva

Installasjon
60GB Diskplass
Daglig backup
SSL Sertifikat

Premium

Kr1000/mnd

Eks mva

Installasjon
100GB Diskplass
Daglig backup
SSL Sertifikat
1 time inkludert endinger på side

Vi tilbyr daglig backup enten om det skjer en feil på siden din eller du rett og slett slettet/endret på noe som ikke var meningen. Kontakt oss og vi setter opp siden slik den var dagen før.

Med cPanel designet vi et forbedret grensesnitt med tilleggsverktøy som gjør det enklere å administrere nettsteder, domener, e-postmeldinger, filer og mer, alt fra ett sentralt sted.

Hos oss er det enkelt å skalere i forhold til behovene dine. Brått får du mer trafikk på hjemmesiden din enn du hadde trodd og vi kan i korte og lengre perioder skalere hele planen din.

Siste teknologi for webhotellhastighet er vår lidenskap. Det har ikke noe å si om det er raskere maskinvare, en innovativ nettverksarkitektur eller en ny programvareløsning. Hvis det er noe som kan gjøre nettstedet ditt raskere, vil vi være blant de første til å implementere det.

Hosting

Fyll ut informasjonen og vi kontakter deg.

Ny nettside

Gi oss litt informasjon om deg og hva du trenger så gir vi deg ett tilbud.